Pretraga
Close this search box.

Dobro nam došli!

Uzbudljiv zimski raj na Staroj planini – Idealni uslovi za skijanje!

Stara planina, foto: Staraplanina.info
Stara planina, foto: Staraplanina.info

Današnji dan na Staroj planini obećava pravu zimsku idilu sa savršenim uslovima za ljubitelje skijanja. Temperature su pale do -10 stepeni, stvarajući pravu zimsku čaroliju koja će oduševiti posetioce.

Vremenski uslovi su idealni – vedro nebo i odlična vidljivost pružaju spektakularne pejzaže, dok se temperatura održava na hladnoj, ali prijatnoj meri. Vetar je prisutan, ali ne prelazi brzinu od 6 m/s, obezbeđujući dodatnu uživanciju na stazi.

Za ljubitelje skijanja, ovo je pravi raj. Sneg na stazama doseže impresivnu visinu od 20-30 cm, a sistem za osnežavanje bio je aktivan tokom noći, dodatno poboljšavajući uslove za skijanje.

Staze oko instalacije gondola na Jabučkom su u funkciji, kao i pokretna traka, pružajući raznovrsne opcije za sve nivoe veštine skijaša.

Vozači treba da imaju na umu da je put prohodan, ali se preporučuje upotreba obaveznih zimskih pneumatika kako bi se obezbedila bezbedna vožnja do destinacije. Bezbednost je uvek na prvom mestu, pa je savet svim posetiocima da prate uputstva i preporuke za bezbedno uživanje u zimskim radostima.

Ukoliko tražite savršeno mesto za zimovanje, dobrodošli na Staru planinu gde vas očekuju nezaboravni trenuci i vrhunsko iskustvo u zimskim sportovima!

Piše: Despot Pavić

Imate komentar?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnovije na portalu

APEL

MUP apelovao na građane da ne pale travu i rastinje zbog opasnosti od požara

Dobro došli

Festival vodopada na Staroj planini!

Pridružite se našem pokretu

Oživimo Staru Planinu zajedno!

Smestaj na Staroj Planini