Pretraga
Close this search box.

Turizam

Novi sneg na Staroj planini, dobro došli na najlepšu srpsku planinu!

Stara planina, foto: N. Vojinović, Staraplanina.info
Stara planina, foto: N. Vojinović, Staraplanina.info

Nove snežne padavine obojile su Staru planinu u belo, čineći je još atraktivnijom turističkom destinacijom za sve ljubitelje zimskih radosti. Sa novih 30 cm snega, ova planina pruža savršen ambijent za skijanje, sankanje, šetnje po prelepim pejzažima i mnoge druge aktivnosti koje se mogu upražnjavati u zimskom periodu.

Turistička organizacija opštine Knjaževac poziva sve turiste da iskoriste priliku i provedu nezaboravan vikend na Staroj planini. Sa svojim čarobnim predelima, raznovrsnim stazama za skijanje i brojnim drugim sadržajima, ova planina pruža idealnu kombinaciju za odmor i rekreaciju.

Ono što dodatno privlači turiste je činjenica da su cene smeštaja, hrane i usluga na Staroj planini pristupačnije u odnosu na mnoge druge planinske destinacije u Srbiji. Iz Turističke organizacije opštine Knjaževac ističu da su cene prilagođene svačijem džepu, čineći Staru planinu još primamljivijom destinacijom za odmor i zabavu.

Stoga, ne propustite priliku da uživate u zimskim čarolijama Staroplaninskog kraja, ispunjenim svežim snegom i toplim gostoprimstvom. Doživite nezaboravne trenutke na Staroj planini po pristupačnim cenama i prepustite se magiji zimske idile!

Piše: Jelisaveta Stajić

Imate komentar?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnovije na portalu

APEL

MUP apelovao na građane da ne pale travu i rastinje zbog opasnosti od požara

Dobro došli

Festival vodopada na Staroj planini!

Pridružite se našem pokretu

Oživimo Staru Planinu zajedno!

Smestaj na Staroj Planini