Pretraga
Close this search box.

Dobro došli

Na Staroj planini popunjeni svi smeštajni kapaciteti, turisti stižu iz svih krajeva

Stara planina, skijanje i uživanje, foto: Staraplanina.info
Stara planina, skijanje i uživanje, foto: Staraplanina.info

Stara planina, biser prirode Srbije, trenutno doživljava svoj vrhunac tokom zimske sezone skijanja. Ovaj prelepi planinski masiv privlači ljubitelje zimskih sportova iz svih krajeva, a trenutno je teško pronaći slobodna mesta u privatnom smeštaju, dok su hoteli gotovo u potpunosti popunjeni.

Stara planina, koja se smatra jednim od najlepših prirodnih dragulja Srbije, u zimskim mesecima postaje pravo čudo prekriveno snežnim pokrivačem. Sa brojnim stazama za skijanje i prelepim pejzažima, privlači kako domaće ljubitelje skijanja, tako i turiste iz drugih zemalja.

Uz goste iz različitih delova Srbije, primetan je i značajan broj turista iz susedne Bugarske, koji su došli da uživaju u čarima zimske idile na Staroj planini. Njihovo prisustvo dodatno doprinosi internacionalnoj atmosferi i bogatstvu raznolikosti na ovoj prelepoj destinaciji.

Stara planina postaje sve posećenija tokom zimskih meseci, što ukazuje na rastući interes za ovu prirodnu oazu. Ljubitelji prirode, skijanja i svežeg planinskog zraka nastavljaju otkrivati čari Stare planine, čineći je omiljenom destinacijom tokom zimske sezone.

Piše: Strahinja Živković

Imate komentar?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnovije na portalu

Dobro došli!

Srbija EPIC ŠKODA Stara planina – KSCM 2024

Nestvaran prizor

Polu-divlji konji na Staroj planini: Prirodna atrakcija koja oduševljava turiste

Lepote na Staroj planini

Održana avatura planinarenja „Highlander“ na Staroj planini

Smestaj na Staroj Planini