Pretraga
Close this search box.

Turizam

Čarolija staroplaninskih zimskih dana: Skijanje, sankanje i snežni užici na -8°C!

Stara planina, foto: Staraplanina.info
Stara planina, foto: Staraplanina.info

Uzbudljiv dan proveden na Staroj planini ostavio je neizbrisiv utisak na sve ljubitelje zimskih radosti. Juče smo zavirili u čarobni svet snežnih padina, skijaških staza i radosti dece koja su uživala u svim čarima naše najlepše planine.

Stara planina, foto: Staraplanina.info
Stara planina, foto: Staraplanina.info

Dok smo koračali stazama, zastajali smo da osetimo sveži planinski zrak, preplavljen mirisima zimske šume. Ski staza je bila živa, sa skijašima svih nivoa veštine koji su uživali u perfektnim uslovima za skijanje. Bez vetrova i preteranih padavina, podne je bilo savršeno za avanturiste na dasci ili skijaške zaljubljenike.

Poseban deo dana bio je posvećen najmlađima. Deca su se smejala i veselo vijala niz stazu ispred hotela SP „Resort“, gde je posebno za njih bila organizovana improvizovana staza za sankanje. Veliki broj mališana imao je priliku da prvi put stane na skije i oseti čaroliju klizanja po belom pokrivaču. Radosti na licima dece bile su neprocenjive.

Stara planina, foto: Staraplanina.info
Stara planina, foto: Staraplanina.info

Uprkos temperaturi od -8 stepeni Celzijusovih, atmosfera nije mogla biti toplija. Sunce je obasjavalo planinu, stvarajući igru svetlosti na snegu i pružajući nezaboravan prizor svima koji su uživali u njenim čarima.

Pozivamo sve ljubitelje zimskih radosti da posete Staru planinu i dožive ovo čarobno iskustvo. Uživajte u prirodi, skijanju i toplini zajedništva, sigurni smo da se nećete pokajati. Stara planina čeka da oživi vaše zimske snove!

Piše: Jelisaveta Stajić

Imate komentar?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Najnovije na portalu

Dobro došli!

Srbija EPIC ŠKODA Stara planina – KSCM 2024

Nestvaran prizor

Polu-divlji konji na Staroj planini: Prirodna atrakcija koja oduševljava turiste

Lepote na Staroj planini

Održana avatura planinarenja „Highlander“ na Staroj planini

Smestaj na Staroj Planini